Τοπικές Ειδήσεις

Μιχάλης Λουλούς: Φίλε Μάριε ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον Μάριο Κλωνάρη χειρουργό ορθοπαιδικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου , για την επιτυχημένη διάγνωση και θεραπεία του προβλήματος μου, αλλά και την άψογη ιατρική φροντίδα και στήριξη ώστε να ξεπεράσω με επιτυχία το πρόβλημα. Τέτοιοι γιατροί τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη και αναδεικνύουν το μεγαλείο του λειτουργήματός τους.
Γνωρίζω τον Μάριο αρκετά χρόνια,πρόκειται για έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που ο χαρακτήρας του δεν αλλοιώθηκε με τη πάροδο του χρόνου! Γιατρέ μου σε ευχαριστώ που με βοήθησες να ξεπεράσω το πρόβλημα που μου προέκυψε  και εύχομαι να σ’ έχει ο θεός πάντα καλά,εσένα και την οικογένεια σου.Συνέχισε    προσφέρεις τα μέγιστα στους συνανθρώπους μας  αλλά και γενικά στην επιστήμη της ιατρικής!

Ορθοπαιδικός  με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, ο κ. Κλωνάρης εμπνέει εμπιστοσύνη στον ασθενή και τον κάνει να νιώθει άνετα, όσο δύσκολο κι αν είναι το θέμα που αντιμετωπίζει ο ασθενής.

Με εξέπληξε ευχάριστα η ταχύτητα, άλλα ταυτόχρονα και η ακρίβεια με την οποία γνωμάτευσε το πρόβλημα και με την απαραίτητη αγωγή που μου παρείχε ,σε σύντομο χρονικό διάστημα ,άρχισα να απαλλάσσομαι από το πρόβλημά μου.

Ευγενής και προσηνής αφιερώνει χρόνο στον ασθενή, για να του εξηγήσει το πρόβλημα του και να προτείνει την κατάλληλη λύση.Φίλε Μάριε ένα μεγάλο ευχαριστώ !

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου