Ανακοίνωση με την οποία επισημοποιεί την αποχώρησή του από τον πάγκο του Απόλλωνα Καλυθιών εξέδωσε ο Χρυσόστομος Χάσταλης, μέσα από το προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στα δύο χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο.
Αναλυτικά:
«Την Τετάρτη είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο του Απόλλωνα. Ήταν 2 ξεχωριστά χρόνια. Είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας και αισθάνομαι πολύ τυχερός για την εμπειρία.
Είναι σημαντικό να φεύγεις πριν κουράσεις και κουραστείς. Στα πρόσωπα 2 καταπληκτικών ανθρώπων, του Μανώλη Συμιακού και του Γιώργου Σαρικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Δ.Σ που συνεργάστηκα.
Είναι πραγματικά η συνεργασία που κάθε προπονητής ονειρεύεται. Με στήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος με λόγια αλλά και με πράξεις.
Ήμουν τυχερός γιατί είχα σπουδαίους συνεργάτες στο πλάι μου. Ευχαριστώ τον Στάμο Χατζηνικόλα για την περυσινή συνεργασία στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Τον Γιάννη Δατσέρη που είχε τον ρόλο αυτό φέτος και είναι από τους πιο καταρτισμένους που γνωρίζω στον χώρο.
Είχα την χαρά να συνεργαστώ με ένα σπουδαίο γυμναστή και άνθρωπο, τον Θόδωρο Σκαρτάδο που η θέση του θα έπρεπε να είναι σε άλλες πολύ ψηλότερες κατηγορίες. Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Κώστα Δημητριάδη που αγαπά όσο λίγοι τον Απόλλωνα και αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο όσο ακόμα λιγότεροι. Τέλος, είχα την τιμή να προπονήσω την τελευταία του χρονιά και να τον έχω άμεσο συνεργάτη φέτος , μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, τον Λευτέρη Μαυρομούστακο. Μόνο κέρδος είχα από αυτή την συνεργασία.
Όσο για τους παίκτες μου τους τα χω πει κατ’ ιδίαν. Τιμή μου μάγκες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ