Ρεπορτάζ

Την οικονομική υποστήριξη της «Δ.Ε.Ρ.Μ. Α.Ε.» αναλαμβάνει εκ νέου εταιρεία των Αθηνών

Με απόφαση που έλαβε την 31η Μαρτίου 2021 το διοικητικό συμβούλιο της «Δ.Ε.Ρ.Μ. Α.Ε.» κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού με τίτλο «Σύμβαση παροχής υπηρεσιών Οικονομικού Συμβούλου και λοιπών συναφών υπηρεσιών» στην εταιρεία «YOUR CONFIDENCE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.» με έδρα το Μαρούσι Αττικής.
Με την από 21/12/2020 απόφασή του το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ανέκρινε τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την ανεύρεση αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο «σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών Οικονομικού Συμβούλου και λοιπών συναφών υπηρεσιών», προϋπολογισμού 60.000,00 Ευρώ, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται ο αναλογούν Φ.Π.Α.
Την 18η Μαρτίου 2021 συνεδρίασε η Επιτροπή Διαγωνισμού και εγκρίθηκαν ως σύννομα τα πρωτότυπα δικαιολογητικά της συμμετέχουσας εταιρείας.
Το διοικητικό συμβούλιο προχώρησε στην κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού στην ανώνυμη εταιρεία των Αθηνών, αντί του συνολικού ποσού των 36.000 ευρώ, πλέον του αναλογούντος στο ποσό αυτό Φ.Π.Α.
Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο του 2020 με απόφαση, που έλαβε ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Δ.Ε.Ρ.Μ. Α.Ε.» κ. Ιωάννης Ιατρίδης, ανατέθηκαν οι υπηρεσίες παροχής Οικονομικών Συμβούλων στην ίδια εταιρεία έναντι 9.920 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου