Οι λιγοστές ενορίτισσες του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο ακριτικό νησί της Ψερίμου,τηρώντας το έθιμο μοιρολόγησαν και στόλισαν και φέτος τον Επιτάφιο.
Με αγριολούλουδα της Ψερίμου και ένα λευκό φόρεμα, απλά, απέριττα και πανέμορφα στόλισαν τον επιτάφιο του μικρού νησιού.










Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.