Το Rhodes Open ITF Senior πραγματοποιήθηκε πέρυσι στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης για πρώτη φορά και φέτος από τις 1 έως τις 5 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να… επαναληφθεί.

Οι λόγοι που το Rhodes Open επιστρέφει και το 2018 είναι πολλοί. Εκτός του παράγοντα οργάνωσης καθώς τίποτα στην περυσινή διοργάνωση δεν αφέθηκε στην τύχη, εκτός του υψηλού επιπέδου τένις που εξασφάλισαν οι παρουσίες των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών το σημαντικότερο όλων ήταν η ποιότητα και η κουλτούρα που προσπάθησαν να περάσουν οι υπεύθυνοι του τουρνουά.

Ένας ακόμα σημαντικότατος λόγος για να καθιερωθεί το Rhodes Open είναι πως από την πρώτη φορά κατάφερε να τύχει της προβολής που του άξιζε καθώς το συνδρομητικό κανάλι Cosmote tv κάλυψε ημιτελικούς και τελικούς ενώ και σε ειδική εκπομπή έγινε αφιέρωμα στους αγώνες και τα μελλοντικά σχέδια των διοργανωτών.

Ένας άλλος παράγοντας είναι η εμπλοκή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η οποία στήριξε έμπρακτα το όλο εγχείρημα δείχνοντας πως οι νησιώτες πάντα ήταν πιο ανοικτοί σε νέες προτάσεις.

Είναι σημαντικό για το άθλημα να τροφοδοτείται με αγώνες και διοργανώσεις ιδίως όταν υπάρχει η δεκτικότητα από τους τοπικούς άρχοντες να στηρίξουν και να βοηθήσουν τέτοιου είδους events.

Τέλος η δίψα του κόσμου για καλό τένις στο νησί και οι γεμάτες κερκίδες στον τελικό απέδειξαν πως το άθλημα ανθίζει και εκτός κέντρου και η καθιέρωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης κάθε χρόνο στο νησί ανάγκη επιβεβλημένη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ