Αθλητικά

Αναβαθμίστηκε το δίκτυο της ΕΠΣΔ, ξεκινούν τα αποδυτήρια

Κάτι το σκληρό lockdown που επιβλήθηκε στη Ρόδο και κάτι τα λίγα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν, η έναρξη των εργασιών τοποθέτησης του καινούργιου συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς στον αγωνιστικό χώρο του ενωσιακού γηπέδου στο Κορακόνερο πήρε αναβολή λίγων ημερών. Όπως εκτιμούν οι άνθρωποι της ΕΠΣΔ, η αρχή πιθανώς να γίνει αύριο Δευτέρα, για να πάρουν σειρά και μάλιστα μέσα στον Μάρτιο, τα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων, τα οποία θα ανακαινιστούν.
Ο έργο έχει ήδη δρομολογηθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, χάρη στις ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου και βάσει του χρονοδιαγράμματος, θα είναι έτοιμο, προκειμένου να παραδοθεί, εντός του Απριλίου.
Σημειώνεται, πως το «πάγωμα» των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων και μαζί της λειτουργίας των γραφείων της διοργανώτριας, έδωσε τον χρόνο στους παράγοντές της να ασχοληθούν με την αναβάθμιση του δικτύου επικοινωνίας. Το σύνολο των καλωδιώσεων αντικαταστάθηκε για πρώτη φορά από τη μέρα, που η ΕΠΣΔ μετακόμισε από τα παλιά της γραφεία επί της οδού Κοδριγκτώνος και με την επιστροφή στην κανονικότητα, οι εργασίες της καθημερινότητας θα διεκπεραιώνονται με μεγαλύτερη άνεση και τα σωματεία θα εξυπηρετούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου