ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς άγχος για μία καλή εμφάνιση!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Να κοι­τά­ξει στα μάτια τον Πα­να­θη­ναϊ­κό θέλει σή­με­ρα (15:30-ΕΡΤ3) ο Κο­λοσ­σός, στο πλαί­σιο της 16ης αγω­νι­στι­κής για τη Basket League. Ένα μήνα μετά το τε­λευ­ταίο του παι­χνί­δι κό­ντρα στον Ηρα­κλή, η ομάδα του Ηλία Καν­τζού­ρη θα φι­λο­ξε­νή­σει τους πρω­τα­θλη­τές Ελ­λά­δας και ο βα­σι­κός στό­χος είναι να πα­λέ­ψει όσο το δυ­να­τόν πε­ρισ­σό­τε­ρο απέ­να­ντι σε μία πιο γε­μά­τη και ποιο­τι­κή ομάδα. Αν και εμ­φα­νώς… ανέ­τοι­μος λόγω έλ­λει­ψης προ­πο­νή­σε­ων, ο Κο­λοσ­σός θα πα­ρου­σια­στεί πλή­ρης στο ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι με τους «πρά­σι­νους». Ο Κένι Γκόινς μετά από αρ­κε­τό καιρό θα παί­ξει ξανά, όπως και οι δύο αθλη­τές που είχαν βρε­θεί θε­τι­κοί στον κο­ρω­νοϊο και φυ­σι­κά πλέον είναι… αρ­νη­τι­κοί. Στη 12άδα ανα­μέ­νε­ται να βρί­σκε­ται και ο Νίκος Κα­μα­ρια­νός, ο οποί­ος όμως δύ­σκο­λα θα πάρει χρόνο συμ­με­το­χής, αν και έχει ξε­πε­ρά­σει ου­σια­στι­κά τη θλάση στη γάμπα.

Η ρο­δί­τι­κη ομάδα σή­με­ρα θέλει να είναι αντα­γω­νι­στι­κή, να απο­τε­λέ­σει «σκλη­ρό κα­ρύ­δι» και να διεκ­δι­κή­σει ότι κα­λύ­τε­ρο μπο­ρεί, πριν από τα δύο εκτός έδρας παι­χνί­δια σε Λαύ­ριο και Λά­ρι­σα. Αξί­ζει να ση­μειω­θεί ότι ντε­μπού­το θα κάνει με τον Κο­λοσ­σό ο Γκλιν Ουό­τσον, ο οποί­ος ρί­χνε­ται απευ­θεί­ας στα «βαθιά». Στη διά­θε­σή του Ηλία Καν­τζού­ρη θα τε­θούν οι: Ουό­τσον, Ξαν­θό­που­λος, Γκόινς, Μπιλ­λής, Λιά­πης, Άντριτς, Άρτις, Ζάρας, Κα­ντέρ, Σπάι­σερ, Αρ­σε­νό­που­λος και Κα­μα­ρια­νός.

Η ΕΠΙ­ΣΤΡΟ­ΦΗ ΤΟΥ ΚΑ­ΡΑ­ΚΑ­ΤΣΟΥ­ΝΗ

Ο Χα­ρά­λα­μπος Κα­ρα­κα­τσού­νης επι­στρέ­φει για να «σφυ­ρί­ξει» ξανά σε αγώνα του Κο­λοσ­σού στο Παλέ ντε Σπορ της Καλ­λι­θέ­ας. Ο διαι­τη­τής με τον οποίο ο Κο­λοσ­σός έχει τα πε­ρισ­σό­τε­ρα πα­ρά­πο­να (τα τε­λευ­ταία εννέα χρό­νια με­τρά­ει 5 νίκες και…17 ήττες) στην ιστο­ρία του στη Basket League, επι­στρέ­φει στη Ρόδο για να «σφυ­ρί­ξει» το παι­χνί­δι Κο­λοσ­σός- Πα­να­θη­ναϊ­κός. Ο ίδιος είχε «σφυ­ρί­ξει» και το παι­χνί­δι στο Ιβα­νώ­φειο με τον Ηρα­κλή, αδι­κώ­ντας κα­τά­φω­ρα τους «θα­λασ­σί», που είχαν βγά­λει μά­λι­στα και ανα­κοί­νω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας. Μαζί του θα είναι ο Πα­τρι­νός Χρή­στος Πα­να­γιώ­του με τον οποίο φέτος οι Ρο­δί­τες έχουν τρεις νίκες και μία ήττα και ο Αντώ­νης Ανα­στό­που­λος (Κε­ντρι­κής και Νό­τιας Πε­λο­πον­νή­σου), που θα βρε­θεί για πρώτη φορά στο δρόμο του Κο­λοσ­σού.

Σή­με­ρα, εξάλ­λου θα διε­ξα­χθεί και η αμ­φίρ­ρο­πη ανα­μέ­τρη­ση ανά­με­σα στον Ιω­νι­κό Νι­καί­ας και τον Γ.Σ. Λαυ­ρί­ου. Το παι­χνί­δι στο Δ.Α.Κ. Πλά­των θα ξε­κι­νή­σει στις 20:00 και ανα­μέ­νε­ται με τε­ρά­στιο εν­δια­φέ­ρον.

ΤΟ ΣΗ­ΜΕ­ΡΙ­ΝΟ ΠΡΟ­ΓΡΑΜ­ΜΑ:

Καλ­λι­θέα Ρόδου (15:30): Κο­λοσ­σός Ρόδου- Πα­να­θη­ναϊ­κός (ΕΡΤ3)

(Κα­ρα­κα­τσού­νης- Πα­να­γιώ­του- Ανα­στό­που­λος Α./ Βι­τζη­λαί­ος)

Δ.Α.Κ. Πλά­των (20:00): Ιω­νι­κός Νι­καί­ας- Γ.Σ. Λαυ­ρί­ου (ΕΡΤ Sports)

(Συ­με­ω­νί­δης- Καλ­δί­ρης- Πα­ντε­λί­δης/ Τε­φτί­κης)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.