Το κρισιμότερο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας καλείται να δώσει ο Φοίβος Κρεμαστής, καθώς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί τον Άρη Αρχαγγέλου στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής.
Οι Κρεμαστενοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους για να διατηρηθούν στην κορυφή, πραγματοποιώντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Το ευχάριστο για τον Σάββα Ορφανίδη είναι ότι εκτός από τους Σωκράτη Ορφανίδη και Παντελή Μπιλιά που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του για να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει επιστήσει την προσοχή στους αθλητές του, ζητώντας τους να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στους «κιτρινόμαυρους», για να οδηγηθούν στην πολύτιμη νίκη.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ξεκίνησε την Δευτέρα και συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Κρεμαστής, με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και με αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Φοίβου θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης, καθώς η ΕΠΣΔ αναμένεται να ορίσει το μεγάλο ντέρμπι για το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ