Δύο παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών θα δώσει ο Διαγόρας Βατίου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη για 45 λεπτά τον Απόλλωνα στο γήπεδο Καλυθιών στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής το οποίο είχε διακοπεί, ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Νικαγόρα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.
Οι Βατενοί θα επιδιώξουν να κατακτήσουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται από τις δύο αναμετρήσεις, προκειμένου να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να κοιτάξουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι ώστε το μυαλό τους πρώτα συγκεντρωθεί στους Καλυθενούς και έπειτα στον σύλλογο της Κεφάλου.
Η προετοιμασία των Βατενών για το παιχνίδι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Ο Γιάννης Καμπούρης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λάμπρου Ζωάννου που βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικές του υποθέσεις, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τριαντάφυλλος Καμπούρης με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και Δημήτρης Χαρτοφύλης με πρόβλημα στο πέλμα, με την συμμετοχή τους να ξεκαθαρίζει λίγο πριν την σέντρα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου θα συγκεντρωθούν στον Νικαγόρα, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται την Παρασκευή.
Όπως όλα δείχνουν και οι τρεις ποδοσφαιριστές που προαναφέρθηκαν, θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Καμπόύρη για το παιχνίδι με τον Νικαγόρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ