Αθλητικά

Γενική συνέλευση και εκλογές στον ΑΣΙΑΘΡ

Την τακτική του γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει την επόμενη Κυριακή ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Η συνέλευση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Ζέφυρο και από αυτή θα προκύψει η νέα διοίκηση του σωματείου, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΙΑΘΡ για τη γενική συνέλευση:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ), καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου που βρίσκονται στην περιοχή Ζέφυρος, με θέματα:

  1. Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού 2019
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Δ.Σ. και Ε.Ε. από κάθε ευθύνη για το οικονομικό έτος 2019
  3. Έγκριση προϋπολογισμού 2020
  4. Διάφορα Θέματα
  5. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής
  6. Αρχαιρεσίες – εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί  την ίδια ημέρα (16 – 02 – 2020) και  στον  ίδιο  χώρο  στις 11:00 π.μ. σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου