Με σκληρή γλώσσα κατά των διαιτητών του αγώνα με τον Ο.Φ.Η. μιλάει ο πρόεδρος της Καλλιθέας Θανάσης Σταμούλης. Μάλιστα για τον Ροδίτη διαιτητή Αργύρη Αγγελή αναφέρει ότι γνώριζε την αλλοίωση του αποτελέσματος και φρόντισε να μαζέψει και 20 άτομα για προστασία. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Στις 2/2/2019 γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας κακής διαιτησίας σε βάρος της ομάδος μας, της ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Οι κύριοι Ορφανός Ιορδ. και Αγγελής, με πολλές λανθασμένες αποφάσεις, όλες σε βάρος της Καλλιθέας, αλλοίωσαν ένα αποτέλεσμα 57-55 υπέρ της ομάδος μας σε 59-73 υπέρ του ΟΦΗ. Μάλιστα, ο δεύτερος διαιτητής, μιας και κατάγεται από τη Ρόδο, φρόντισε να μαζέψει και καμιά εικοσαριά άτομα για προστασία, γνωρίζοντας για την αλλοίωση του αποτελέσματος.
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ Θ’ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΥΓ. ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ 50-50 ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ