Ό,τι κι αν συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, αυτό που λησμονούμε ή παραγνωρίζουμε τις περισσότερες φορές είναι κάτι πολύ απλό:

Yπάρχει σημαντική έλλειψη ικανοτήτων και δυνατότητας διαχείρισης. Δεν είναι όλα σχέδιο, τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα ανικανότητας.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι ο Παύλος Πολλάκης ουσιαστικά «έδωσε» τους προστατευόμενους μάρτυρες, στις καταθέσεις των οποίων στηρίχθηκε η δικογραφία για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού κράτους;

«Δεν είναι αγαθά παιδιά, είναι στελέχη της εταιρείας, τους βρήκαν με μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται, τους πίεσαν και κελάηδησαν», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας την Τετάρτη το πρωί στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε μάλιστα: «Είμαι ενημερωμένος». Κατανοώντας ίσως την γκάφα, είπε ότι η ενημέρωσή του προκύπτει από την ιατρική του ιδιότητα, λόγω της οποίας γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Αστραπιαία ήλθε η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη μέσω Twitter: «Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι »προστατευόμενοι» μάρτυρες αλλάζει τα πάντα. Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος».

Πηγή: reporter.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ