Με τα χρώματα του Ιππικού Ομίλου Πιερίας θα αγωνισθεί στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ιππασίας ο Παντελής Σαλονικιός. Ο Ροδίτης πρωταθλητής Ελλάδας, μετεγγράφηκε φέτος στον συγκεκριμένο όμιλο, καθώς οι στόχοι του για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι υψηλότεροι και θα έχει την ευκαιρία να κάνει την αρχή την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στον πρώτο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο, αφορά στα 80 χιλιόμετρα ελεύθερης ταχύτητας και είναι ο πρώτος εκ των τεσσάρων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην Κατερίνη (18-19/3), ο τρίτος στη Λαμία (22-23/4), ενώ ο τέταρτος και τελευταίος θα διεξαχθεί στο Κιλκίς και θα είναι διεθνής. Μάλιστα, από τους τρεις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος θα προκύψει και η σύνθεση της εθνικής ομάδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στις 6-8 Οκτωβρίου.

Ο Σαλονικιός θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα ενόψει του αγώνα της Κυριακής και δεν θα μπορούσε να το πετύχει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών του που είναι οι Europcar, Acro Bar, Blue Star Ferries, Whispers Music Bar, Σούπερ Μάρκετ Πάππου, Οικονόμου Παναγιώτης και ΣΙΑ Ο.Ε., Olympian Horse, Anastasia Triantafylloy Wine Factory και το παραδοσιακό εστιατόριο Πολλωνιάτισα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ