Επιστολή απέστειλε στον  Πρόεδρο του Δ.Σ Δήμου Ρόδου,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσίκκης, με την οποία γνωστοποιεί την παραίτησή του από την θέση του Αντιδημάρχου και την  ανεξαρτητοποίησή του.

ΚΟΙΝ.:

1.     Δήμαρχο Δήμου Ρόδου

2.     Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

ΘΕΜΑ: Ανεξαρτητοποίηση  Δημοτικού  Συμβούλου Δήμου Ρόδου

Κύριε πρόεδρε του Δ.Σ.,

Αγαπητοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Μετά την δήλωση του Δημάρχου στην συνεδρίαση της παράταξης πριν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του 2018 να θέσουμε στην διάθεση του τις παραιτήσεις μας όλοι οι αντιδήμαρχοι, δηλώνω την παραίτηση μου από την θέση του Αντιδημάρχου Ρόδου, ΚΑΙ:

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 4 του Καλλικράτη.

Από την έναρξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής μέχρι και σήμερα άσκησα τα καθήκοντά μου, τόσο από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ όσο και του Αντιδημάρχου, με συνέπεια και εργαζόμενος σκληρά και κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους, δίχως να κατακλύζομαι, από αισθήματα,αλαζονείας, υπεροψίας και έπαρσης, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του συλλογικού συμφέροντος και όχι του προσωπικού.

Με την ευκαιρία θα ήθελα  να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το σύνολο των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ μου, των Υπηρεσιών και εργαζομένων του δήμου και περισσότερο προς εκείνους τους εργαζόμενους και συνεργάτες που καθημερινά δίναμε τον δικό μας αγώνα στους τομείς ευθύνης μας. 

Κάνω σαφές ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό αυτού του τόπου.

Τέλος, ζητώ να εφαρμοστεί το άρθρο 66 παρ.6 του Καλλικράτη και να απαλλαγώ από όλες τις Επιτροπές στις οποίες ορίστηκα από την παράταξη, όπως προβλέπεται σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου.

Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΡΟΔΟΥ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ