Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Προέδρου της Δ.Ε.Σ Ρ.Ο.Δ.Α, κ. Καμπούρη Γιάννη στο Ε.Κ.Ρ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ε.Κ.Ρ με τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο της Δ.Ε.Σ Ρ.Ο.Δ.Α, κο Καμπούρη Γιάννη, και με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Ρ με θέμα συζήτησης τη δωρεάν μετακίνηση των απόρων και ευάλωτων οικογενειών με τα λεωφορεία της Δ.Ε.Σ Ρ.Ο.Δ.Α στην πόλη της Ρόδου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει η Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών για να βοηθήσει τους εργαζόμενους και μη που λόγω της κρίσης αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Το επόμενο διάστημα του Ε.Κ.Ρ θα είναι σε θέση να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Επιχείρησης για τις κατηγορίες των συναδέλφων που χρίζουν τη βοήθεια αυτή. Σαν Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, η οποία αποδεικνύει και ενισχύει το δικό μας σλόγκαν – κανόνα ότι «κανείς εργαζόμενος μόνος του».

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου