Τοπικές Ειδήσεις

Ολοι μαζί για την Αγγελικούλα

Η μικρή πριγκίπισσα Αγγελική από την Ρόδο διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία, μια κατάσταση επικίνδυνη για τη ζωή της, γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητη όσο πιο γρήγορα γίνεται η μετάβασή της σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για να χειρουργηθεί‼
Πριν λίγες εβδομάδες η Αγγελικούλα παραπονιόταν ότι το αριστερό της χέρι μουδιάζει, παραλύει και δεν μπορεί να το ελέγξει. Έτσι η οικογένεια μπήκε στη διαδικασία να το ερευνήσει. Η μαγνητική έδειξε αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM. Ο παιδονευρολόγος dr Καπετανάκης συνέστησε την άμεση αφαίρεση της δυσπλασίας γιατί υπάρχει κίνδυνος ισχαιμίας και εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Το παιδί νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου έκανε εγκεφαλογράφημα και στον Ερυθρό Σταυρό αγγειογραφία. Διαγνώστηκε ότι χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης (μερικώς εμβολισμός) και ακτινοβολίας GAMMA knife. Οι συγκεκριμένες θεραπείες πραγματοποιούνται μόνο σε ιδιωτική κλινική και το κόστος ανέρχεται περίπου στα 40.000€. Η μικρή μας φίλη χρειάζεται τη στήριξη όλων καθώς η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει ένα τέτοιο ποσό. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, ακόμη και 1€ μπορεί να βοηθήσει.
Επίσημος υποστηρικτής της εκστρατείας αυτής για την Αγγελικούλα είναι η ομάδα «ΡΟΔΟΣ ΒΟΗΘΟΙ ΑΓΑΠΗΣ».
Για ο,τιδήποτε χρειάζεστε στη Ρόδο και ιδίως αν απαιτεί φυσική παρουσία να απευθύνεστε στην ομάδα.
Οποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόνται τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις.
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN: GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name
Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα «Βοηθοί Αγάπης Ρόδου», δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό να παρέχει βοήθεια σε παιδιά τα οποία πάσχουν από ανίατες ασθένειες και χρειάζονται οικονομική στήριξη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου