Στον απόηχο της ευθείας επίθεσης που εξαπέλυσε από βήματος Βουλής κατά του νόμου Παρασκευόπουλου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και της δέσμευσης για την κατάργησή του, η αξιωματική αντιπολίτευση βάζει στο στόχαστρό της τον πρώην υπουργό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αφορμή αυτή τη φορά αποτελούν οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου, μέσω των οποίων η οδός Πειραιώς επισημαίνει ότι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχθηκε ότι ο νόμος του περί αποσυμφόρησης των φυλακών δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης.

“Ο Νίκος Παρασκευόπουλος αφού έβγαλε από τις φυλακές περισσότερους από 2.000 κρατούμενους για κακουργήματα, σήμερα εισηγήθηκε την κατάργηση του νόμου του, με το επιχείρημα ότι είναι, πλέον, αχρείαστος! Πράγματι ό,τι καταστροφικό ήθελε να πετύχει ο κ. Παρασκευόπουλος το πέτυχε. Ας πείσει, όμως, και τον Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μόλις την Παρασκευή χαρακτήρισε αναγκαίο τον κατάπτυστο νόμο του”, τόνισε η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ