Με ευοίωνους οιωνούς ξεκίνησε σήμερα η WTM στο Λονδίνο για την ελληνική συμμετοχή, καθώς, παρότι είναι πολύ νωρίς, υπάρχει διψήφια αύξηση των προκρατήσεων για την Ελλάδα.

Οι εκτιμήσεις κυμαίνονται από 12 έως 15% και η αύξηση αυτή, η οποία προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να διατηρηθεί καθώς δεν υπάρχουν κρεβάτια, οφείλεται στην περιορισμένη διαθεσιμότητα της Ισπανίας, αλλά και τις πολύ υψηλές τιμές της, στα συνεχιζόμενα προβλήματα της Τουρκίας και στο ενδιαφέρον για ταξίδια στην Ελλάδα, από τους Άγγλους.

Το ελληνικό περίπτερο, έχει ήδη συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ενώ κυριολεκτικά τα αδιαχώρητο επικρατεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το οποίο ξεχωρίζει με τις τεράστιες led οθόνες υψηλής ευκρίνειας, την φωτεινότητα και την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του.

Αντιθέτως το περίπτερο του ΕΟΤ, παρά τις «πινελιές» ανανέωσης που δέχθηκε φέτος, μετά από πολλά χρόνια, μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την εικαστική ανανέωσή του.

Σε λίγο θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, για την οποία θα σας ενημερώσουμε…

.Διαβάστε περισσότερα στο money-tourism.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ