Ειδήσεις

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φ. Ζαννετίδη με ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και ΦΥΤΩΡΙΟ

Σ
Με την ιδιότητα του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης συναντήθηκε την Τετάρτη με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.
Η συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία των εργαζομένων, είχε σαν αντικείμενο την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια, σε συνέχεια από τον Δήμο Ρόδου, για τον καθαρισμό ρεμάτων και χειμάρρων, όπου δεν μπορούν να προσεγγίσουν μηχανήματα, αλλά και για την συμμετοχή της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στην επιχείρηση σύλληψης αδέσποτων και ανεπιτήρητων ζώων, ενόψει της συζήτησης του προϋπολογισμού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόθεση σύναψης της σύμβασης αυτής από την Περιφέρεια, καθ’ όσον ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος δίνει προτεραιότητα στην πρόληψη των πλημμυρικών φαινομένων και στον καθαρισμό των ρεμάτων.

Σήμερα Πέμπτη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο Φυτώριο, με τον Πρόεδρο της ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΕ κ. Μιχάλη Μπαριανάκη και τον Γενικό Διευθυντή της Περιφέρειας κ. Πουλή. Είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα του Φυτοπαθολογικού Εργαστηρίου και ενημερώθηκε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που ισχύει για τα κτήματα της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη περιοχή.
Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι με τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό που διαθέτει η ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΕ, μπορεί να συντελέσει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην περιοχή, αλλά και να συνδράμει στην προσπάθεια αναδάσωσης των καμένων περιοχών της Περιφέρειας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου