Ειδήσεις

Kως: Καλύτερο ξενοδοχείο της Ανατολικής Μεσογείου το ξενοδοχείο Παλλάδιον

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2014, στην πόλη Αττάλεια της Τουρκίας, έγινε η τελετή απονομής των βραβείων TUI HOLLY 2014, όπου παρευρέθηκαν οι αντιπρόσωποι από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ανατολικής Μεσογείου ( Τουρκία 28, Αίγυπτος 9, Ελλάδα 7, Βουλγαρία 3, Τυνησία 1, Κύπρος 1).
Μετά το πέρας της απονομής των κανονικών βραβείων ακολούθησε η βράβευση του καλύτερου ξενοδοχείου της Ανατολικής Μεσογείου. Το βραβείο ανήγγειλε ο Γενικός Διευθυντής της TUI και απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο Παλλάδιον το οποίο συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους πελάτες του για την διανομή τους σε αυτό.
Οι συνεχείς προσπάθειες τόσο των ιδιοκτητών όσο και του επίλεκτου προσωπικού του για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών έφεραν την ελληνική αυτή οικογενειακή μονάδα από την Κω στην κορυφή των ξενοδοχείων της Ανατολικής Μεσογείου.
Η εξαίρετη αυτή διάκριση γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια τον Κύριο Μοίρα, την οικογένεια και το προσωπικό του και τους δίνει ώθηση να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους με μεγαλύτερη θέρμη και δύναμη.

kostoday.com/

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου