Τοπικές Ειδήσεις

Στη Δ.Κ. Πυλώνα της Ρόδου, ο Σάββας Διακοσταματίου με στελέχη της παράταξης “Ρόδος για Όλους”

Δυναμική ήταν η παρουσία της παράταξης ‘Ρόδος για Όλους’ του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου, Σάββα Μ. Διακοσταματίου στη Δημοτική Κοινότητα Πυλώνα της Ρόδου

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου, συνοδευόμενος από συνεργάτες και μέλη της παράταξης ‘Ρόδος για Όλους’ επισκέφθηκε τη Δημοτική Κοινότητα Πυλώνα της Ρόδου όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας, παράγοντες, τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την Πυλώνα, έγινε ιεράρχηση, τέθηκαν προτεραιότητας και καταγράφηκαν οι λύσεις.

Ο κ. Διακοσταματίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η παρουσία μας συνεχίζεται σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της Ρόδου. Συζητάμε με τον Δημότη και δίνουμε λύσεις στα προβλήματα. Συγκροτούμε ισχυρό ψηφοδέλτιο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου