Υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω, ο φάκελος της δικογραφίας που σχηματίστηκε στο πλαίσιο έρευνας για την ταυτοποίηση ανθρώπινων οστών, που βρέθηκαν τυχαία από περιπατητή σε χαράδρα πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, τον Αύγουστο του 2018.
Πιο συγκεκριμένα από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποιήθηκε το DNA Γερμανού τουρίστα, που αγνοείτο από την 6η Σεπτεμβρίου 2014 με αυτό που ελήφθη από τον σκελετό.
Πρόκειται για τον Φρόμ Γκούντερ Βάλτερ, που γεννήθηκε το 1946 και βρισκόταν σε διακοπές στο νησί έχοντας καταλύσει σε ξενοδοχείο των Κολυμπίων.
Ο 68χρονος, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλεύθηκε στη νευρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, εξαφανίστηκε από τον θάλαμο νοσηλείας του ενώ έλειπε και η πεταλούδα που φορούσε για τον ορό που του χορηγήθηκε.
Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για τον εντοπισμό του αυτό δεν είχε καταστεί δυνατό.
Την 2α Αυγούστου 2018 το πρωί βρέθηκαν από διερχόμενο περιπατητή, σε δύσβατη θαμνώδη τοποθεσία σε χαράδρα πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου τμήματα ανθρώπινου σκελετού.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Ιατροδικαστής.
Εκτοτε η έρευνα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ