Ειδήσεις

Ανακοίνωση της υπό σύσταση δημοτικής παράταξης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στράτο Καρίκη

Σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης αποδέχθηκε πρόσκληση της Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε. Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και συνάντησε τον αναπληρωτή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Κώστα Ζωντανό με τον οποίο είχε μια πολύ γόνιμη συζήτηση και προς τον οποίο γνώρισε:
1. Τον υπερκομματικό χαρακτήρα της παράταξής του τον οποίο θα διασφαλίσει με κάθε τρόπο χωρίς χρίσματα και στηρίξεις.
2. Τον ανοικτό χαρακτήρα της παράταξης η οποία έχει μοναδικό γνώμονά της τη λύση των προβλημάτων του νησιού μας, χωρίς χρώματα και διαχωριστικές γραμμές.
3. Την επιθυμία για άνοιγμα στην κοινωνία και τη συστράτευση όσων συμπολιτών μας αποδέχονται τις αρχές της υπό σύσταση παράταξής μας και τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου Στράτο Καρίκη.
4. Το άνοιγμα του διαλόγου για την πραγματοποίηση του οράματος που έχουμε για το νησί μας με συναντήσεις με φορείς, συμπολίτες και τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων στο νησί μας.
5. Του τόνισε ότι οι λύσεις θα έλθουν μέσα από την τοπική κοινωνία χωρίς παρεμβάσεις και κεντρικές δεσμεύσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου