Ανακοίνωση με την οποία βάλει κατά πάντων, εξέδωσε ο Καλυμνιακός, με αφορμή τα όσα έγιναν και ακολούθησαν της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Ασφενδιού.
Αναλυτικά:
«Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ζήσαμε ΄΄ένδοξες΄΄ στιγμές στο γήπεδο του Ζηπαρίου. Σε έναν αγώνα που για την ομάδα μας αποτελούσε την τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσει κάτι σε αυτό το πρωτάθλημα κάποιοι ΄΄κύριοι΄΄ δεν μας άφησαν να παλέψουμε για τις πιθανότητες μας.
Με έμπειρους και άπειρους διαιτητές να ορίζονται ως επόπτες και να φέρνουν στα μέτρα τα δικά τους και των εντολέων τους το παιχνίδι με κραυγαλέες λανθασμένες υποδείξεις. Τα κατάφεραν! Και με τον δικό μας εκνευρισμό να τους δίνει δικαιώματα, προσπαθούν να μας αφανήσουν. Άραγε ήταν τυχαία η χρήση κινητού τηλεφώνου από τον ένα επόπτη για τη καταγραφή των επεισοδίων;
Σε μια χρονιά σημαντική και μεταβατική για την ιστορία του Καλυμνιακού μας, βρίσκουμε απέναντι αρκετά συμφέροντα γιατί κάποιοι έχουν χάσει τα χαρτζιλίκια των προηγούμενων ετών. Σε μια χρονιά που προσπαθούμε να αλλάξουμε νοοτροπία βρίσκουμε απέναντι τους παλιούς προσκυνητές.
Και δε φτάνουν μόνο αυτά. Το πρωί της Δευτέρας διαβάσαμε και το ΄΄έγκυρο΄΄ δημοσίευμα Καλύμνικου Μέσου Ενημέρωσης. Δημοσίευμα που ξεκινά με τη λέξη ΄΄Συνελήφθησαν΄΄ και χρησιμοποιεί όρους όπως ΄΄κατηγορούμενοι΄΄ και ΄΄συνεργοί΄ για να γίνει πιασάρικο και να τραβήξει τα βλέμματα των αναγνωστών.
Δημοσίευμα που δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη και ούτε ένας άνθρωπος του Καλυμνιακού δεν ερωτήθηκε από το συγκεκριμένο μέσο για το τι έγινε. Κύριοι αναφέρεστε σε ανθρώπους οικογενειάρχες, που διαθέτουν προσωπικό χρόνο και χρήμα για το χόμπι τους και διαβάζουν άρθρα αισχρά για τη προσωπικότητα και το ήθος τους. Όταν χαρακτηρίζεται να προσέχετε που αναφέρεστε και να ρωτάτε για τη διασταύρωση της αλήθειας.
Που ήταν αυτό το Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης να εξυμνήσει την ομάδα μας στα καλά αποτελέσματα; Που ήταν όταν δημιουργήθηκαν ακαδημίες στο Βαθύ και δώσαμε χαρά σε πάνω από 40 παιδιά; Που ήταν στο τουρνουά για τη ενίσχυση των Α.Μ.Ε.Α.; Ακόμα και προηγούμενες χρονιές που παίκτες μόνοι τους κρατούσαν ψηλά τη σημαία του Καλυμνιακού με δικά τους έξοδα για τη διεξαγωγή αγώνων, ταξιδιών, συντήρηση αποδυτηρίων και έξοδα ακαδημιών. Πού ήταν τα ΜΜΕ του νησιού τότε; Τους βόλευε εκείνη η κατάσταση όπως και τους διαιτητές.
Μια κατάσταση πού οι ίδιοι οι παίκτες επιτέλους αποφάσισαν να αλλάξουν και να τρέξουν την ομάδα σε μία νέα εποχή. Την εποχή του μάρκετινγκ με την δυνατότητα να γίνει ο Καλυμνιακός αυτόνομος οικονομικά. Μπορούμε και προσπαθούμε.
Πληρώθηκε χρέος της ομάδας στην Ομοσπονδία. Με δικά μας έξοδα φτιάξαμε τις τουαλέτες και τις ντουζιέρες των αποδυτηρίων. Βάψαμε και ντύσαμε τα αποδυτήρια με μοκέτα. Βάλαμε με δικά μας έξοδα μεγαφωνική στο γήπεδο για να είναι όσο γίνεται πιο ευχάριστη η ατμόσφαιρα και το πετύχαμε.
Αναγνώριση μόνο από τον κόσμο. Με δικά μας έξοδα δημιουργήσαμε το website μας www.kalymniakos.gr . Για να μεγαλώσει ο Καλυμνιακός και άλλο και να απευθυνθούμε και στους Καλυμνιους του εξωτερικού.
Τρέξαμε και ντύσαμε την ομάδα με στολές, τσάντες, φόρμες και σετ προπόνησης. Φτιάξαμε ακαδημίες στο βαθύ με 45 παιδιά. Παιδιά πού ήθελαν να αθλούνται και δεν είχαν την ευκαιρία.
Με δική μας πρόταση διοργανώθηκε το τουρνουά όλων τον ομάδων του νησιού για κοινωνικό σκοπό για τα ΑΜΕΑ. Και όλα αυτά δεν περιμέναμε κάποιο θετικό σχόλιο από τα ΜΜΕ ούτε ιδιαίτερη αντιμετώπιση από συγκεκριμένους διαιτητές.
Το κάναμε για τον Καλυμνιακο γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού μας και ανήκει στης μεγάλες ομάδες της Δωδεκανήσου και έτσι έπρεπε να λειτουργήσει πολλά χρόνια πριν. Και όλα αυτά μόλις σε 5 μήνες νέας διοίκησης αλλά και πολλά άλλα που έχουμε στα πλάνα μας. Αλλά αντί να μας στηρίζουν σε αυτό το έργο, αντίθετα δεχόμαστε μόνο λάσπη.
Πού ήταν τα ΜΜΕ σε αυτή την προσπάθεια που ήταν στις μεγάλες νίκες της ομάδας μας με τεσσάρες και πεντάρες; Μόνο στην πρώτη κακή μας στιγμή δημοσιεύουν για συλλήψεις. Φυσικά πράγματα που ούτε εμείς τα επικροτούμε και η διοίκηση λαμβάνει μέτρα για να μην ξανά συμβούν. Τιμωρώντας παίκτες πού έπεσαν στο παράπτωμα αυτό. Γιατί ήταν άλλο ένα πράγμα που θέλαμε να διορθωθεί στην ομάδα μας και ήταν ενήμεροι γι’ αυτό.
Ότι κάποια στιγμή θα έρθουμε σε αυτή την θέση, κάποια στιγμή θα αδικηθεί η ομάδα γιατί κάποιοι έχασαν το βάζο με το μέλι και θα έπρεπε να φανούμε και εκεί δυνατοί. Και όντως αδικήθηκε η ομάδα σε πάρα πολλά παιχνίδια όπως και στο τελευταίο παιχνίδι μας και κάποια παιδιά δεν άντεξαν σε αυτή την αδικία και έσπασαν.
Αδικίες όμως πού θα έπρεπε να της αντιμετωπίσει η ομάδα με άλλο τρόπο, όπως και θα το κάνει και όχι με την βία όπως έγινε. Και αμέσως οι γνωστοί άγνωστοι κοίταξαν να λασπώσουν το όνομα και το κύρος της ομάδας.
Κύριοι θα λάβουμε τα μέτρα μας και στα έσω αλλά και στα πάρε δώσε με όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο, αλλά και με τους εντολείς και εντολοδόχους.
Ο Καλυμνιακός ήταν είναι και θα είναι εδώ! Είτε το θέλετε είτε όχι.
Με εκτίμηση
Το σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ