Συνελήφθη 29χρονος που κατηγορείται ότι παρέσυρε στο διαμέρισμά του δύο ανήλικες (15 και 16 ετών) τις οποίες γνώρισε μέσω διαδικτύου και, αφού τους έδωσε ναρκωτικά, τις βίασε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος, που κατοικεί σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής, «ψάρευε» ανήλικες μέσω διαδικτύου και τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Μόλις οι δύο κοπέλες πήγαν στο σπίτι του εκείνος τους έδωσε διάφορες ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια, όταν εκείνες ήταν ανίκανες να αντιδράσουν, τις βίασε.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη, που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε σε στενούς συγγενείς της τι ακριβώς είχε συμβεί και εκείνοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Ύστερα από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στην περιοχή της Δάφνης (στις 3 Φεβρουαρίου). Όπως διαπιστώθηκε, ο 29χρονος πριν από περίπου 15 ημέρες είχε προσεγγίσει τη μία ανήλικη μέσω Facebook, την έπεισε να συναντηθούν και όταν η κοπέλα πήγε στο σπίτι του, τη βίασε, αφού έκαναν από κοινού χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ύστερα από μερικές ημέρες, η ανήλικη πήγε στο σπίτι του 29χρονου με μία ακόμα φίλη της και επαναλείφθηκε το ίδιο σκηνικό.

Στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ένας φορητός υπολογιστής, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ένα usb.

Σημειώνεται, ότι συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν πέσει θύματα του δράστη και άλλες κοπέλες.

newpost.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ