Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου προγραμματίζεται να γίνει ο απολογισμός έργου της Δημοτικής Αρχής Ρόδου για το 2017.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αυτή την φορά τον απολογισμό θα κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, -όπως άλλωστε προβλέπεται από τον «Καλλικράτη».
Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπου ο κ. Χατζηδιάκος ζήτησε από όλους τους συνεργάτες του να ετοιμάσουν τους απολογισμούς – εκθέσεις πεπραγμένων για κάθε υπηρεσία ξεχωριστά και να του τις καταθέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής» επειδή πέρσι, τέτοια εποχή που είχε γίνει μία ανάλογη εκδήλωση με απολογισμούς πεπραγμένων από τον καθένα αντιδήμαρχο, πρόεδρο οργανισμού κ.λπ. ξεχωριστά κράτησε πάρα πολύ ώρα, αυτή την φορά ο κ. Χατζηδιάκος αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος την παρουσίαση.
Στην παρουσίαση, που προβλέπεται να έχει «πανηγυρικό» χαρακτήρα, θα κληθούν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων από τις Δημοτικές Ενότητες και τις Τοπικές Κοινότητες, ενώ θα προσκληθούν να παρίστανται όλοι οι τοπικοί φορείς και οι κοινωνικοί εταίροι (Επιμελητήρια, Εμπορικός Σύλλογος, Εργατικό Κέντρο Ρόδου κ.λπ.)
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Χατζηδιάκος, αναφέρθηκε γι ακόμη μια φορά στον μίνι – ανασχηματισμό που έγινε τον περασμένο μήνα και στην ανακατανομή των αρμοδιοτήτων που έκανε, αναλύοντας τους στόχους για την φετινή περίοδο, για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών και της Δημοτικής Αρχής.

Να σημειωθεί ακόμη ότι ο δήμαρχος φέρεται να έχει ζητήσει εκτός από τους συνεργάτες του, τους αντιδημάρχους, προέδρους οργανισμών κ.λπ. και από τους προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων, να του καταθέσουν τους απολογισμούς των πεπραγμένων τους για τη χρονιά που πέρασε, ο καθένας στον τομέα ευθύνης του και για την δική του περιοχή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ