ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Ολική επαναφορά” για τη Μίκα Ιατρίδη στα Δωδεκάνησα με τη ΝΔ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μίκα Ιατρίδη

Oική επα­να­φο­ρά στα Δω­δε­κά­νη­σα, με τη Νέα Δη­μο­κρα­τία, επι­χει­ρεί η Μίκα Ια­τρί­δη, η οποία είχε δια­τε­λέ­σει και στο πα­ρελ­θόν βου­λευ­τής της γα­λά­ζιας πα­ρά­τα­ξης.

Όπως ση­μειώ­νει η Χρι­στί­να Κοραή στο απο­κα­λυ­πτι­κό ρε­πορ­τάζ της στη “Real News”, η Μίκα Ια­τρί­δη απο­τε­λεί μια από τις νέες υπο­ψη­φιό­τη­τες που εν­θαρ­ρύ­νει ο Κυ­ριά­κος Μη­τσο­τά­κης, προ­κει­μέ­νου να ενι­σχύ­σει το ανα­νε­ω­τι­κό προ­φίλ της δικής του Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας.

Η Μίκα Ια­τρί­δη μά­λι­στα φαί­νε­ται να συ­γκε­ντρώ­νει την υπο­στή­ρι­ξη “όλων των φυλών” της Κε­ντρο­δε­ξιάς στην πε­ριο­χή, καθώς τη βλέ­πουν με συ­μπά­θεια, τόσο οι άν­θρω­ποι του Κυ­ριά­κου Μη­τσο­τά­κη, όσο και πα­ρά­γο­ντες με κα­ρα­μαν­λι­κές και σα­μα­ρι­κές ανα­φο­ρές.

ysterografa.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.