Το όνειρο των ανθρώπων στ’ Αφάντου για την ανακατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου τους, που είχε καταστεί επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές, παίρνει σάρκα και οστά.
Μετά από εισήγηση και προσωπικές ενέργειες του περιφερειακού συμβούλου Νοτίου Αιγαίου Νίκου Νικολή, εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 257.000 ευρώ.
Η έγκριση δόθηκε στην σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, με το κονδύλι να διατίθεται για αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα, των δοκαριών και των πάγκων του γηπέδου, όπως και για την αγορά μηχανήματος για την συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα.
Την είδηση επιβεβαίωσε με την ακόλουθη ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειακός σύμβουλός Νίκος Νικολής:
«Εγκρίθηκε ομόφωνα σήμερα μετά από εισήγησή μου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σύρο, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου Αφάντου αξίας 257.000€. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τους συναδέλφους μου».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι εργασίες στο γήπεδο Αφάντου θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο για χρήση με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ