Ειδήσεις

«Γέμισαν» τα αεροπλάνα Aegean και Olympic

Αύξηση κατά 12% παρουσίασε η συνολική επιβατική κίνηση της Aegean και της Olympic Air τον Ιανουάριο του 2014, φθάνοντας τους 522 χιλ. επιβάτες, 57 χιλ. περισσότερους σε σχέση με το άθροισμα των επιβατών των δύο εταιρειών κατά τον αντίστοιχο μήνα του 2013.

Στην αγορά του εξωτερικού, η εταιρεία παρουσίασε αύξηση από την Αθήνα κατά 9% φθάνοντας τους 178 χιλ. επιβάτες, καθώς και κίνηση 50 χιλ. επιβατών από τη Θεσσαλονίκη, από το σύνολο των 228 χιλ. επιβατών εξωτερικού. Η αύξηση στην Αθήνα είναι αποτέλεσμα κυρίως των νέων προορισμών του 2013.
Παράλληλα, και για πρώτη φορά την τελευταία τετραετία, η αθροιστική κίνηση εσωτερικού της Aegean και της Olympic Air παρουσίασε αύξηση 18% από τη βάση της Αθήνας με 271 χιλ. επιβάτες και κατά 41% με 23 χιλ. επιβάτες από τη βάση της Θεσσαλονίκης προς τα νησιά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου