Πολιτιστικά

Στολίζουμε το Δέντρο του Ξενώνα του Νοσοκομείου Ρόδου 

ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΡΟΔΟΥ

Προαύλιος χώρος Ξενώνα Νοσοκομείου Ρόδου

Σάββατο 9/12/2023 (14:00)

Η Ομοσπονδία των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων Ρόδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνουμε τον στολισμό & φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Φιλοξενίας, της Αγάπης, της Χαράς, της Ελπίδας στο ΞΕΝΩΝΑ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

 

Θα τιμηθούν μέσω των εκπροσώπων τους,  τομείς των Διευθύνσεων Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και των Κέντρων Υγείας,  για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στον χώρο της υγείας.

 

Συγκεντρώνουμε χριστουγεννιάτικα  στολίδια για το στόλισμα του δέντρου και του περιβάλλοντος χώρου καθώς και  παιδικά παιχνίδια για την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου, για τοπικές δομές φιλοξενίας παιδιών και στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”.

 

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική από DJ με χριστουγεννιάτικα και ελληνικά τραγούδια. Θα προσφερθούν τσάι , καφές και διάφορα εδέσματα.

 

Την εκδήλωση στηρίζουν:

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δωδεκανήσου, ο Α.Σ. Ιππόκαμπος Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου, ο Σύλλογος Γυναικών Ιαλυσού, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, ο Σύλλογος Α.με.Α. Ρόδου.

 

Ο στολισμός του δέντρου του ξενώνα έχει συμβολική έννοια. Θέλουμε να γνωρίσουν οι συμπολίτες μας και οι Δωδεκανήσιοι Νησιώτες ότι η σκέψη μας τις δύσκολες ώρες της ζωής τους είναι σε αυτούς.  Όλοι οι σύλλογοι μπορούν να φέρουν φωτάκια και στολίδια για το δέντρο, βιβλία και δώρα για τους νοσηλευομένους. (Στα είδη στολισμού, μεγαλύτερη ανάγκη έχουμε σε φώτα ξωτερικού χώρου)

Στηρίζουμε και τους συμπολίτες μας, στηρίζουμε όσους αυτές τις γιορτές θα βρίσκονται νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Σας περιμένουμε, όλοι μαζί, για να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και να τον κάνουμε χαρά,

Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικά σωματεία, εθελοντικές οργανώσεις, επαγγελματικά σωματεία, επιμελητήρια, Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς,  Σωματεία – μέλη του  Εργατικού Κέντρου Ρόδου και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, να συνδράμουν σε αυτή την δράση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου