ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μείναμε στη Σένγκεν μας έδιωξαν από τον διαγωνισμό Miss Universe

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μοσχούρη

H Ελλη­νίδα Σταρ Ελλάς 2015, Θεοδώρα Ντα­νιέλα ΝτεΜοραις Μοσχούρη, μένει τελικά εκτός από…τον διεθνή δια­γω­νι­σμό ομορ­φιάς Miss Universe στην Κίνα.

Ο λόγος της ακύ­ρω­σης της συμ­με­το­χής της σταρ Ελλάς 2015 είναι η ανάρ­μο­στη συμπε­ρι­φορά που επέ­δειξε, σύμφωνα με τον επίσημο ιστό­τοπο του δια­γω­νι­σμού Miss Universe.

Η Μοσχούρη είχε ανα­κη­ρυ­χθεί ανα­πλη­ρώ­τρια Σταρ Ελλάς, ωστόσο απο­φα­σί­στηκε να εκπρο­σω­πή­σει την Ελλάδα, μιας και η νική­τρια των καλ­λι­στείων για το 2015, Κατε­ρίνα Γαλια­τσά­του, αδυ­να­τούσε να συμ­με­τά­σχει στο διεθνή δια­γω­νι­σμό, επι­κα­λού­μενη οικο­γε­νεια­κούς λόγους

Αλλά όπως τελικά ανα­κοι­νώ­θηκε, η Μού­σχουρη, μένει εκτός του δια­γω­νι­σμού που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στις 19 Δεκεμ­βρίου. Και παρότι οι διορ­γα­νω­τές μίλησαν για «ανάρ­μο­στη συμπε­ρι­φορά», οι ίδιοι δεν προσ­διό­ρι­σαν τους ακρι­βείς λόγους που τους οδή­γη­σαν στο να ζητή­σουν από την Σταρ Ελλάς να επι­στρέ­ψει πίσω.

thetoc.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.