Ειδήσεις

Κάρτα υγείας HWB, προνόμιο για τον ελληνικό τουρισμό

Κάρτα, πραγματικό προνόμιο για τα εκατομμύρια των τουριστών που κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα παρέχει πλέον το ΕΥ CLUB, καλύπτοντας το κενό που υπάρχει μεταξύ των διακρατικών παροχών υγείας.

Η κάρτα υγείας HWB (Health Without Borders) θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε ειδικό Forum με θέμα «Υγεία χωρίς Σύνορα» που διοργανώνει το ΕΥ CLUB υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης, της Ελληνοσερβικής Ένωσης Εμπορίου και Βιομηχανίας και του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Expo στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης για τον Τουρισμό GREEK TOURISM Expo.

Στο Forum θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών του εξωτερικού καθώς και μεγάλων τουριστικών ομίλων της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού. Στη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις-λύσεις που καλύπτουν τις ιατρικές ανάγκες των επισκεπτών στην Ελλάδα.

HWB-Υγεία χωρίς σύνορα

Η κάρτα υγείας HWB από έναν δοκιμασμένο στο χώρο φορέα πρόσβασης ανεξάρτητων υπηρεσιών υγείας, το ΕΥ CLUB, αποτελεί τη νέα ολοκληρωμένη πρόταση-λύση που καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες των επισκεπτών στην Ελλάδα για τουριστικούς, επαγγελματικούς, ιατρικούς, θρησκευτικούς, σπουδών και άλλους λόγους, προσφέροντας πρόσβαση σε παροχές υγείας-διαγνωστικές, θεραπευτικές και νοσηλευτικές-παντού στην Ελλάδα, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Η κάρτα υγείας HWB δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν αλλά λειτουργεί ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και ιατρικού ιστορικού.

Η κάρτα υγείας HWB εξασφαλίζει στον κάτοχό της πρόσβαση σε ένα πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, με συντονισμό από εξειδικευμένο ξενόγλωσσο call center.

ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι οι φορείς του τουρισμού μπορούν να ωφεληθούν από την ενσωμάτωση της κάρτας Υγείας HWB στις δομές υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων ετών ο ελληνικός τουρισμός εμφανίζει εκρηκτική αύξηση, με τη φετινή χρονιά να εκτιμάται ότι θα κλείσει με 23 εκατομμύρια επισκέπτες ενώ αναμένεται περαιτέρω αύξηση από 6% έως 9% για το 2015. Εκτιμάται επίσης ότι η συνολική συμμετοχή του ελληνικού τουρισμού στο ΑΕΠ της χώρας θα ανέβει σημαντικά και θα κυμανθεί, για το 2014, κοντά στο 20%. Κι ενώ τα έσοδα από τον Τουρισμό για τη φετινή χρονιά φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν ακόμη και τα 13δις (συγκριτικά, το δεύτερο ΕΣΠΑ 2007-2014 και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά προγράμματα έφεραν στη χώρα συνολικά 24 δις) αναζητούνται συνεχώς τρόποι για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες και οι υποδομές που υπάρχουν σε όλη τη χώρα.

Τις ελλείψεις και τα κενά στις παροχές υγείας κυρίως τη θερινή περίοδο και σε περιοχές που είναι απομακρυσμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα, καλύπτει τώρα η κάρτα υγείας HWB, πραγματικό προνόμιο για τους τουρίστες, η οποία παρουσιάζεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης για τον ελληνικό τουρισμό GREEK TOURISM EXPO που γίνεται στο Metropolitan Expo (5-7 Δεκεμβρίου).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου