Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Πρόθεση να συνεχιστεί η S.L.1, θετική και η περίπτωση της S.L.2

Το δεύτερο γενικό lockdown είναι πλέον γεγονός, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να το ανακοινώνει επίσημα και θα έχει διάρκεια τρεις εβδομάδες.
Εν αναμονή διευκρινίσεων βρίσκεται η Super League 1, με την ελπίδα πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά, καθώς το αντίθετο σενάριο θα ήταν καταστροφικό για τις ομάδες.
Υπάρχει η αίσθηση και η πεποίθηση πως η Κυβέρνηση θα επιτρέψει την διεξαγωγή του, στα πρότυπα που έχουν θέσει και άλλες χώρες. Προφανώς χωρίς κόσμο, κάτι που ισχύει εδώ και μήνες.
Η Super League 1 τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, αφού γίνονται συνεχώς τεστ για τον Covid-19. Επομένως, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Αυτό το στοιχείο παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση για συνέχεια ή όχι του πρωταθλήματος.
Με βάση τα παραπάνω, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι θετικές για το πρωτάθλημα, ενώ συζητείται θετικά και η περίπτωση της Super League 2, εφόσον φυσικά τηρούνται οι προϋποθέσεις που αφορούν το υγειονομικό πρωτόκολλο, που θα είναι ανάλογο με αυτό της S.L.1.
Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και στον ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος, οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων αναμένεται να συνεχιστούν κανονικά, όπως επίσης και οι αγώνες της Εθνικής ομάδας και οι προπονήσεις της.
Οι σχετικές αποφάσεις αναμένονται άμεσα.

Πηγή: soccerplus.com

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου