Το βράδυ της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νέων του ΓΑΣ Ιάλυσος βρέθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Οι νεαροί αθλητές, ενημερώθηκαν για τις τροποποιήσεις στους νέους κανονισμούς διαιτησίας από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης του Συνδέσμου Κώστα Ζαννετίδη, έτσι ώστε νακαταστούν γνώστες των κανονισμών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ακαδημίες των «τοξοβόλων»:
«Μια ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική βραδιά είχαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων μας. Λαμβάνοντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας, ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης του Τοπικού Συνδέσμου Διαιτησίας, κ. Ζαννετίδη για όλες τις νέες τροποποιήσεις στους κανονισμούς ποδοσφαίρου.
Ακολούθησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση η οποία έλυσε τις όποιες απορίες. Κι επειδή “η γνώση είναι δύναμη” θα συνεχίσουμε μεθοδικά την προσπάθεια βελτίωσης των νεαρών μας σε όλα τα επίπεδα, πιστοί στο δόγμα ότι ο σύγχρονος ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει γνώσεις και ικανότητες ώστε να είναι ικανός να αντεπεξέλθει σε κάθε κατάσταση στα γήπεδα και στην κοινωνία!
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ζαννετίδη για την ευγένεια και την προθυμία του να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ