Μήνυμα εντός και εκτός της χώρας για την πορεία της οικονομίας αποστέλλει αύριο από την Θεσσαλονίκη μιλώντας στο Συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

“Είμαστε εντός των στόχων, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος εκτροχιασμού ή αμφισβήτησης του προγράμματος” αναμένεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr να τονίσει ο Πρωθυπουργός, ενώ θα κάνει λόγο για αισιόδοξα μηνύματα από τις επενδύσεις – ιδίως μετά την απεμπλοκή της υπόθεσης του Ελληνικού – και θα αναφερθεί με λεπτομέρειες στους δείκτες της οικονομίας.

Το Συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, άλλωστε, θα αποτελέσει ένα έμμεσο “ντιμπέιτ” για την οικονομία μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς από το ίδιο βήμα θα μιλήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε χθες το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πριν από τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου στο Λευκό Οίκο ο Έλληνας πρωθυπουργός θα βρεθεί (14 και 15 Οκτωβρίου) στο Σικάγο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος για την ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής, πιθανότατα την Τρίτη οπότε θα διεξαχθεί και η σχετική ψηφοφορία, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

Σήμερα, τέλος, συνέρχεται το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις εξελίξεις στο προσφυγικό.

Πηγή: Real.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ