Τοπικές Ειδήσεις

Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου, στα πλαίσια του Σπούτνικ Φεστιβάλ 2021. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές της βραδιάς Νεκτάριο Σαντορινιό, Νάσο Ηλιόπουλο και Σωτήρη Αλεξίου για τις ενδιαφέρουσες ομιλίες του καθενός στα πλαίσια της πολιτικής εκδήλωσης αλλά και για την εποικοδομητική συζήτηση που διεξήγαγαν με το κοινό. Στη Συνέχεια θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ειρήνη Βαζούκου που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο φεστιβάλ εκθέτοντας τα έργα της με θέμα την έμφυλη βία, την Πέννυ Μπαλντατζή και το συγκρότημά της για την όμορφη και γεμάτη μουσική βραδιά που μας χάρισε και τέλος ένα ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί αυτό το βεστιβάλ.

Έχοντας κλείσει πλέον ένα χρόνο ως τοπική οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αγωνιζόμαστε με στόχο την δημοκρατία, την αλληλεγγύη, την ελευθερία και την χειραφέτηση της κοινωνίας και έτσι θα συνεχίσουμε. Καλούμε κάθε νέα και νέο του νησιού να λάβει μέρος σε αυτόν τον αδιάκοπο αγώνα, θα σας περιμένουμε να αλλάξουμε τον κόσμο μαζί!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου