Την 04-09-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δυο 21χρονοι αλλοδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3,5- γραμμ. και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Ρόδο Την 04-09-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, 24χρονη αλλοδαπή, η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 04-09-2020 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 48χρονος αλλοδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, για απόπειρα ληστείας.

Την 04-09-2020 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος ως επιβάτης σε αεροπλάνο που εκτελούσε διεθνή πτήση, δεν συμμορφωνόταν στις οδηγίες του πληρώματος για την ορθή χρήση προστατευτικής μάσκας, διαταράσσοντας την ασφάλεια της πτήσης

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ