Πυροσβεστικό ρόλο απέναντι σε φαινόμενα πρόκλησης της κοινής γνώμης με δράστες βουλευτές ανέλαβε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου ο οποίος κάλεσε τα ΜΜΕ να μην πουν “πω πω το παιδί” αν τρέξει λίγο αιματάκι μπαχαλάκια στα Εξάρχεια θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπως ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τασούλας αποκάλυψε ότι κάλεσε ο ίδιος τον κ. Μαρκόπουλο και του έκανε συστάσεις λέγοντας ότι δεν πρέπει να δίνονται αφορμές για ένταση με φράσεις που μπορεί να προκαλέσουν ή να παρερμηνευθούν.

Ο πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές επί του ιδίου ζητήματος.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα πρόσφατη επικοινωνία του με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επέδειξε προκλητική συμπεριφορά αρνούμενος να δώσει στη φρουρά της Βουλής το όνομα ατόμων που συνόδευε.

«Έφερε σε αμηχανία τους ανθρώπους της φρουράς. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Δεν μπορεί ο βουλευτής να προκαλεί με τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Πηγή: real.gr

του Γιώργου Λυκουρέντζου

Ένα σχόλιο στο Τασούλας για δηλώσεις και συμπεριφορές βουλευτών: Σταματήστε τις προκλήσεις

  1. Avatar Ο/Η Γιωργος λέει:

    Η ΝΔ δεν πρεπει να πεσει στην παγιδα του Συριζα να διαγραφει βουλευτες του. Ο Τσιπρας δεν εδιωξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Και μετα στεναχωρηθηκαν οι Συριζαιοι με αυτά που ειπε ο Μαρκοπουλος γιατι βεβαίως αυτοι οι μπαχαλακιδες είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ όπως ελεγαν οι του Συριζα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ