” Χαμένοι είναι μόνο οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ και εμείς ξέρουμε να δίνουμε αγώνες”, δήλωσε από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε:

“Επιτρέψτε μου σήμερα να σας δώσω μια και μόνο υπόσχεση. Σε λίγες μέρες, με τη θέληση του λαού μας, θα ξανάρθω και πάλι.Θα ξανάρθω να υποκλιθώ και να δεσμευτώ, ότι:
Θα το κερδίσουμε τον πόλεμο. Τον μεγάλο αγώνα να ξαναφέρουμε σε αυτό το τόπο το δίκιο και τη προκοπή”.

Ο Αλέξης Τσίπρας “υπενθύμισε”, όπως ο ίδιος είπε στους πολίτες ότι:
“Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά τον όρκο μου ήταν να δωσω όρκο τιμής στους αγώνες των ανδρών και γυναικών που θυσιάστηκαν, σε αυτόν εδω τον τόπο”, αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Σκοπευτήριο την ημέρα που ανέλαβε την πρωθυπουργία μετά τις εκλογές του Γενάρη.

“Δεν θα αφήσουμε τους αγώνες στην μέση” τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν θα αφήσουμε στην μέση την προσπάθεια να ανασηκώσουμε την τιμή του ελληνικού λαού” συνέχισε.

Αναφερόμενος στην Καισαριανή ως τόπο θυσίας, ελευθερίας και κοινωνική δικαιοσύνης, δήλωσε ότι ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ προτίμησαν “να ματώσουν” προκειμένου “να σταματήσει να ματώνει ο λαός μας”.

Κάλεσε περαιτέρω ο κύριος Τσίπρας τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους την επιστροφή του ίδιου και του κόμματός του “Για να μη γίνει η πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς στο τόπο μικρή ιστορική παρένθεση. Και να μην αφήσει πίσω της καταστροφή αλλά ένα στέρεο έδαφος και μεγάλες τομές μεγάλες αλλαγές για κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, τη προκοπή” .

Την πορεία αυτή χαρακτήρισε ως ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι αλλά εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ” θα τα καταφέρουμε”.

“Αδικα σπαταλούν χρήμα, κόπο, φαιά ουσία, όλοι εκείνοι που συνωμοτούν, συκοφαντούν, εξαπατούν, με στόχο να μετατρέψουν σε σύντομη παρένθεση την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς” υπογράμμισε.

skai.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ