ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Neptune Lines «υιοθέτησε» τη Μαρία Μαγκούλια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

Με το ποσό των 5.000 ευρώ ανά έτος, για τα προ­σε­χή τρία χρό­νια, η ναυ­τι­λια­κή εται­ρεία Neptune Lines που ηγεί­ται στον κλάδο των θα­λάσ­σιων με­τα­φο­ρών αυ­το­κι­νή­των, ανέ­λα­βε την αθλη­τι­κή υιο­θε­σία της Κα­λύ­μνιας σφαι­ρο­βό­λου με τις ση­μα­ντι­κό­τα­τες δια­κρί­σεις, Μα­ρί­ας Μα­γκού­λια.

Το δ.σ. του ΑΣ  Ένωση Κα­ζώ­νης- Κά­λυ­μνος 2000 είχε υπο­βά­λει σχε­τι­κό αί­τη­μα στην εται­ρεία τον πε­ρα­σμέ­νο Μάιο στο οποίο εκτός από τις μέχρι τότε επι­δό­σεις της Μα­ρί­ας, επι­κα­λού­νταν τις πε­ριο­ρι­σμέ­νες δυ­να­τό­τη­τες των ελ­λη­νι­κών συλ­λό­γων στί­βου και δη των απο­μα­κρυ­σμέ­νων και ακρι­τι­κών νη­σιών όπως η Κά­λυ­μνος: «Στο πλαί­σιο μιας τέ­τοιας κα­τά­στα­σης είναι αδύ­να­το να αντα­πο­κρι­θού­με στο κα­θή­κον μας να στη­ρί­ξου­με όσο απαι­τεί­ται την κο­ρυ­φαία αυτή πρω­τα­θλή­τριά μας στη συ­νέ­χι­ση του αγώνα της για πρω­τα­θλη­τι­σμό κο­ρυ­φαί­ου επι­πέ­δου, ιδίως ενό­ψει των προ­σε­χών ΔΙΕ­ΘΝΩΝ ΑΓΩ­ΝΩΝ στους οποί­ους θα εκ­προ­σω­πή­σει την Ελ­λά­δα με απο­κο­ρύ­φω­μα τους προ­σε­χείς ΟΛΥ­ΜΠΙΑ­ΚΟΥΣ ΑΓΩ­ΝΕΣ».

Στη συ­νέ­χεια της επι­στο­λής η διοί­κη­ση της Ένω­σης εξέ­φρα­ζε την πε­ποί­θη­σή της για τις μελ­λο­ντι­κές δια­κρί­σεις της αθλή­τριας που θα κά­νουν «την πα­τρί­δα μας υπε­ρή­φα­νη σε διε­θνές επί­πε­δο με κο­ρυ­φαί­ες επι­δό­σεις και νίκες. Συ­νε­πώς αυτό που νιώ­θου­με είναι η υπο­χρέ­ω­ση μας να κά­μου­με ότι μπο­ρού­με ώστε να της εξα­σφα­λι­στούν οι συν­θή­κες που απαι­τού­νται ώστε να μπο­ρέ­σει να ανα­πτύ­ξει και να υλο­ποι­ή­σει τις με­γά­λες δυ­να­τό­τη­τές της. Απευ­θυ­νό­μα­στε λοι­πόν σε σας και σας ζη­τού­με να την «υιο­θε­τή­σε­τε» ως αθλή­τρια εντάσ­σο­ντάς την στην ασφά­λεια και στη ζε­στα­σιά της δικής σας φρο­ντί­δας, πι­στεύ­ο­ντας ότι θα βγά­λει την Εται­ρεία σας, ασπρο­πρό­σω­πη και πε­ρή­φα­νη.

Το ποσό το οποίο εκτι­μού­με ότι απαι­τεί­ται για μια ολο­κλη­ρω­μέ­νη φρο­ντί­δα της Μα­ρί­ας είναι για τα προ­σε­χή κρί­σι­μα 5 χρό­νια του­λά­χι­στον 5.000 ευρώ κατά μέσο όρο, ετη­σί­ως. (Ει­δι­κή δια­τρο­φή, ει­δι­κός διαι­το­λό­γος, ει­δι­κά όρ­γα­να εν­δυ­νά­μω­σης, αυ­ξη­μέ­νες συμ­με­το­χές σε αγώ­νες, ει­δι­κές τα­κτι­κές και έκτα­κτες ια­τρι­κές, μι­κρο­βιο­λο­γι­κές, αι­μα­το­λο­γι­κές εξε­τά­σεις και ερ­γο­με­τρι­κές εξε­τά­σεις, ει­δι­κά νό­μι­μα συ­μπλη­ρώ­μα­τα δια­τρο­φής και βι­τα­μί­νες κ.λ.π.)».

Η θε­τι­κή απά­ντη­ση 

Προ ημε­ρών η Neptune Lines απά­ντη­σε θε­τι­κά μέσω της κ. Με­λί­νας Τραυ­λού, πρό­ε­δρου και διευ­θύ­νου­σας συμ­βού­λου της εται­ρεί­ας, ανα­λαμ­βά­νο­ντας τη χο­ρη­γία της Μα­ρί­ας Μα­γκού­λια με το ποσό των 5.000 ευρώ ανά έτος για τα επό­με­να τρία χρό­νια.

Η διοί­κη­ση του αθλη­τι­κού συλ­λό­γου επα­νήλ­θε με νέα επι­στο­λή προς την εται­ρεία προ­κει­μέ­νου να την ευ­χα­ρι­στή­σει για την από­φα­σή της αυτή ση­μειώ­νο­ντας -με­τα­ξύ άλλων- εμ­φα­ντι­κά πως «αυτή σας η από­φα­ση εξα­σφα­λί­ζει πλέον με τον κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό τρόπο τη δια­σφά­λι­ση των βέλ­τι­στων συν­θη­κών δια­βί­ω­σης και προ­ε­τοι­μα­σί­ας της Μα­ρί­ας,  που τώρα πια μπο­ρεί να ονει­ρευ­τεί και να πε­τύ­χει τους ακόμα υψη­λό­τε­ρους στό­χους της με κο­ρύ­φω­ση την συμ­με­το­χή και την διά­κρι­ση της στα Ευ­ρω­παϊ­κά Πρω­τα­θλή­μα­τα, στα Πα­γκό­σμια Πρω­τα­θλή­μα­τα και φυ­σι­κά στους Ολυ­μπια­κούς Αγώ­νες το 2020».

Το από­γευ­μα της Δευ­τέ­ρας, η Ένωση Κα­ζώ­νης –Κά­λυ­μνος 2000 πα­ρα­χώ­ρη­σε στα το­πι­κά ΜΜΕ συ­νέ­ντευ­ξη Τύπου όπου ευ­χα­ρί­στη­σε και δη­μό­σια την Neptune Lines για την απο­δο­χή του αι­τή­μα­τός της. (kalymnosola.wordpress.com)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.