Τοπικές Ειδήσεις

Το μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντ. Καμπουράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αναφέρθηκε ο κ. Αντώνης Καμπουράκης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook:

“Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Είναι η ημέρα που μας υπενθυμίζει τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον και στην φύση. Ένα υγιές περιβάλλον είναι το θεμέλιο για μια παραγωγική κοινωνία.

Το νερό που πίνουμε, τα τρόφιμα που τρώμε, ο αέρας που αναπνέουμε και το κλίμα που κάνει τον πλανήτη μας κατοικήσιμο, όλα προέρχονται από την φύση. Για να φροντίζουμε τον εαυτό μας πρέπει να φροντίζουμε την φύση.

Όλοι μας μπορούμε να συμμετέχουμε στην προστασία, στην διατήρηση και στην βιώσιμη διαχείριση των φυσικών μας πόρων. Διότι έχουμε την υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο κόσμο με περισσότερο πράσινο, με περισσότερο οξυγόνο.

Σχεδιάσαμε και στοχεύουμε στην ανάδειξη των περιβαλλοντικών πόρων του νησιού μας, στην αειφόρο ανάπτυξή του και στην βελτίωση της ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Το περιβάλλον μας αφορά όλους!”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου