Ειδήσεις

Στέργος Στάγκας: «Μόνο εσύ, Γιώργο Νικητιάδη, κοροϊδεύεις την κοινωνία και με ψέματα πολιτεύεσαι»

«Με μικρότητες που αφορούν λαομπαίχτες και θεομπαίχτες, δεν ασχολούμαι», δηλώνει ο ειδικός συνεργάτης του Περιφερειάρχη

Απάντηση του ειδικού συνεργάτη του Γραφείου Περιφερειάρχη για τεχνικά θέματα,  Στέργου Στάγκα, στην νέα ανακοίνωση του Γιώργου Νικητιάδη για τους δύο ιερούς ναούς στην Κω:

Προκλητικός ως προς την διαστρέβλωση της αλήθειας, απολύτως αδιάφορος για την ουσία, αμετανόητος και σταθερός στο ψέμα και τον λαϊκισμό, ο Γιώργος Νικητιάδης δεν διστάζει, προκειμένου να βγει από την αφάνεια στην οποία τον έταξε ο λαός της Δωδεκανήσου, να διαστρεβλώσει ακόμη και τα δημόσια έγγραφα, στα οποία ο απλός αναγνώστης μπορεί να βρει τις απαντήσεις σε όλες τις απορίες του και συγκεκριμένα ότι η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών,  με το έγγραφο που ο ίδιος επικαλείται, απλώς ζητά την αίτηση προς το Υπουργείο Υποδομών για την έγκριση των μελετών να την υπογράφει ο κύριος του έργου, δηλαδή η Ιερά Μητρόπολη Κώου – Νισύρου και την εξουσιοδότηση από αυτήν ενός μηχανικού, που αυτή θα επιλέξει, για την διεκπεραίωση της υπόθεσης με την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου.

Σε ό,τι αφορά την ουσία, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει επικοινωνήσει με την Ιερά Μητρόπολη Κώου – Νισύρου η οποία έχει επιλέξει και τον μηχανικό τον οποίο θα εξουσιοδοτήσει για τον σκοπό αυτό.

Ο Γιώργος Νικητιάδης, μέσα στο τυφλό πάθος του να βγει από την αφάνεια, δεν διστάζει να στραφεί εναντίον όλων, τελικά και εναντίον της Ιεράς Μητρόπολης Κώου – Νισύρου, η οποία έχει εκπονήσει και τις σχετικές μελέτες για τους δύο ναούς.

Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι ουδόλως τον ενδιαφέρουν οι ναοί, παρά μόνο να είναι με κάποιο τρόπο στην επικαιρότητα. Και ο μόνος τρόπος που ξέρει, είναι να βρίσκεται στο αρνητικό κομμάτι της επικαιρότητας.

Για να γνωρίζει ο λαός της Κω τα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Νικητιάδη:

Να του υπενθυμίσω ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν η μόνη που έδειξε ενδιαφέρον όχι μόνο να χρηματοδοτήσει με 2 εκατ. ευρώ την αποκατάσταση των δύο ναών, αλλά και να διαθέσει άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό της 27ης Ιουλίου 2017.

Να του υπενθυμίσω ότι τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Γιώργος Νικητιάδης ήταν ο μόνος που δεν γνώριζε ότι η αρμοδιότητα του συντονισμού για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον σεισμό, είχε ανατεθεί στον Δήμο Κω, με απόφαση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.

Να του υπενθυμίσω  ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι αυτή που με 6 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί έργα οδοποιίας που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί της Κω.

Να του υπενθυμίσω την αδιαφορία του το 2009, όταν ήταν υφυπουργός Τουρισμού, Αθλητισμού , Πολιτισμού, για την αποκατάσταση του καμπαναριού της Φιλερήμου και για το έργο του κολυμβητηρίου.

Να του υπενθυμίσω ότι το 2011, περίοδο κατά την οποία ήταν υπουργός, δε εκταμιεύτηκε ούτε ένα ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες που έπληξαν τότε το νησί της Ρόδου.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς και στις προσβολές που με ευκολία εκτοξεύει εναντίον, δήλωσα και το πρωί σε ραδιοφωνική μου συνέντευξη ότι δεν σκοπεύω να  απαντήσω γιατί το πολιτικό επίπεδό του είναι πολύ χαμηλό. Με λύπη μου τον βλέπω να συνεχίζει τον κατήφορο. Του ξαναλέω: με μικρότητες που αφορούν λαομπαίχτες και θεομπαίχτες, δεν ασχολούμαι.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου