ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη φωτιά λαχτάρησε χθες την Παστίδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
877

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν τα μεσά­νυ­χτα του Σαβ­βά­του δυνά­μεις της Πυρο­σβε­στι­κής, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της Παστί­δας, κοντά σε εργο­τά­ξιο εργο­λά­βου της ΔΕΗ, η οποία έγινε επι­κίν­δυνη για τον οικισμό, λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν, εντά­σεως 8-9 μποφόρ.

Η κινη­το­ποί­ηση ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη, με ισχυρές δυνά­μεις της Πυρο­σβε­στι­κής να σπεύ­δουν στην περιοχή ,της  ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ , το εθε­λο­ντικό πυρο­σβε­στικό κλι­μά­κιο Αττα­βύ­ρου, της Πολι­τι­κής Προ­στα­σίας του Δήμου, εθε­λο­ντές και ιδιώτες με χωμα­τουρ­γικά μηχα­νή­ματα. Παρό­ντες ακόμη από την πρώτη στιγμή, ήταν ο χωρικός  Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης, υπεύ­θυ­νος της Πολι­τι­κής Προ­στα­σίας κ. Χρήστος Ευστρα­τίου, ο Δήμαρ­χος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπου­ρά­κης, ο Αντι­δή­μαρ­χος Πολι­τι­κής Προ­στα­σίας και Επι­χει­ρη­σια­κής Ετοι­μό­τη­τας, κ. Νεκτά­ριος Φλο­σκά­κης και ο Διοι­κη­τής της Πυρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σίας Ρόδου.

Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 2:00 με δυνά­μεις της Πυρο­σβε­στι­κής να παρα­μέ­νουν στο σημείο για τον κίνδυνο ανα­ζω­πυ­ρώ­σεων.

 

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.