Ημέρα προπόνησης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών. Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο του συλλόγου, με τον Χρυσόστομο Χάσταλη να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια και οικογενειακό διπλό σε χαλαρούς ρυθμούς.
Για σήμερα ο νεαρός τεχνικός δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα πράξει. Στο μυαλό του υπάρχει η σκέψη, είτε να διεξαχθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι, είτε να γίνει κανονικά προπόνηση, είτε να ξεκινήσει το πολυήμερο ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Χάσταλης έχει ξεκινήσει να αναζητά αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι και στην περίπτωση που δεν βρει ομάδα, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης θα ενημέρωνε τους ποδοσφαιριστές για την τελική του απόφαση.
Από εκεί και πέρα, εκτός προπονήσεων βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Ο λόγος για τον Μιχάλη Φυλακούρη που έχει τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και τον Θεόδωρο Κυρίτση που βρίσκεται με άδεια από τον σύλλογο στην ιδιαίτερη πατρίδα του για το Πάσχα.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν οι Καλυθενοί την Λαμπρή Τρίτη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Κλεάνθη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ