Τοπικές Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο του Δημήτρη Μπουραντά

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση διεξήχθη το σεμινάριο «Επιτυχημένο Μάνατζμεντ» με εισηγητή τον διακεκριμένο καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά στις 30 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Semiramis.

Καθώς το σεμινάριο ήταν ανοιχτό για το κοινό, διευθυντές Ξενοδοχείων, Ξενοδόχοι, στελέχη επιχειρήσεων τουρισμού, τοπικοί φορείς καθώς και φοιτητές αγκάλιασαν θερμά την συγκεκριμένη δράση.

Το μεγάλο πλήθος των συμμετεχόντων είχε ως αποτέλεσμα  μια κατάμεστη αίθουσα από πολύ νωρίς μέχρι και τη λήξη του σεμιναρίου. Όλοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έθεταν ερωτήσεις στον Κύριο Μπουραντά, ο οποίος κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Ο καθηγητής υπεσχέθη σύντομα να επισκεφθεί το νησί μας εκ νέου.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου θα συνεχίσει την επιμόρφωση των μελών του με νέα σεμινάρια το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                                           Η Γραμματέας

Γεώργιος Ματσίγκος                                               Τίνα Ξάνθη

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου