Τις προπονήσεις τους συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αρχαγγέλου ενόψει της επανέναρξης του πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο γήπεδο του συλλόγου, με τον Γιώργο Σάββενα μετά από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς στις 15:30 στο γήπεδο Αρχαγγέλου θα υποδεχθούν την ΑΕΡΑ.
Ο νεαρός τεχνικός θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Την Κυριακή οι Αρχαγγελίτες θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την προσεχή Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, οι οποίες θα μπουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού στην χειμερινή περίοδο.
Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα… ξεψαχνίζουν την αγορά αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να κινηθούν για την απόκτησή τους, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που έχουν εντοπίσει στο έμψυχο δυναμικό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ