Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου θέλει να υπενθυμίσει στα μέλη του ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων για το 2018 έχουν ήδη αρχίσει από τις 3 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Οι αιτήσεις διεξάγονται καθημερινά 9:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00 στο γραφείο του Σωματείου μας το οποίο στεγάζετε στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου στην Στεφ. Καζούλη 30.
Προς εξυπηρέτηση των μελών μας την Τρίτη 9 Ιανουαρίου μέλη της διοίκησης θα πραγματοποιούν επαναπροσλήψεις στην Αρχίπολη ενώ 10-11-12 Ιανουαρίου θα βρίσκονται στην Ψίνθο.
Συγκεκριμένα προς τα μέλη μας, των όποιων η συνδρομή 2018 είχε παρακρατηθεί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2017) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων διευκρινίζει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επανμαπρόσληψη των εργαζόμενων αλλά ανανεώνει την συνδρομή τους και τους καθιστά μέλη του Σωματείου μας. Όσα μέλη λοιπόν έχουν πληρωμένη συνδρομή 2018 και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψη τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου μας τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψης τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ