Ειδήσεις

Αβραμόπουλος για το προσφυγικό: «Σήμερα είναι η μέρα των αποφάσεων»

Αβραμόπουλος

Την ιδιαίτερη “κρισιμότητα” της σημερινής συνεδρίασης των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ με θέμα το το προσφυγικό και την τρομοκρατία, τόνισε σε δηλώσεις του ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος.

“Ο χρόνος τελειώνει. Σήμερα είναι η ώρα των αποτελεσμάτων στα θέματα της μετανάστευσης και της ασφάλειας” είπε ο Έλληνας επίτροπος προσερχόμενος στο σημερινό Συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες, σημειώνοντας πως στόχος της συνάντησης είναι “να δεσμευθούν τα κράτη μέλη ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα στα ζητήματα: PNR, τρομοκρατία, hotspots, μετεγκατάσταση, Europol”.

“Υπολογίζω πολύ στο πνεύμα υπευθυνότητας και δεσμευτικότητας, καθώς και στην επικράτηση ενός ευρωπαϊκού πνεύματος κατά την διάρκεια των σημερινών μας συζητήσεων” υπογράμμισε ο Δ. Αβραμόπουλος και κατέληξε: “είναι η στιγμή των αποφάσεων. Είχαμε όλο αυτό τον καιρό πολλές συναντήσεις για τα ζητήματα αυτά. Η σημερινή όμως είναι η πιο κρίσιμη”.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.