Μπορεί οι προπονήσεις στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος να συνεχίζονται, ωστόσο, οι άνθρωποι του «τοξοβόλου» περιμένουν τις Κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με τα πρωταθλήματα της Football League και της Super League 2.
Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι αρνητική στην έναρξη των πρωταθλημάτων, παρότι οι ομάδες θέλουν να… παίξουν τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει η Κυβέρνηση, με το «λουκέτο» σε S.L.2 και F.L. να βρίσκεται στο τραπέζι.
Οι αποφάσεις που θα παρθούν από την Κυβέρνηση, είναι αυτές που θα κρίνουν και την συνέχεια στον ΓΑΣ Ιάλυσος, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, καθώς οι άνθρωποι των «ερυθροκίτρινων» θα εξετάσουν το τι μέλει γενέσθαι.
Από εκεί και πέρα, διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στο «Οικονομίδειο» είχε το πρόγραμμα της Τρίτης για τους «τοξοβόλους».
Το πρωινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, ενώ στο απογευματινό το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τα μοναδικά προβλήματα στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι οι τραυματίες Γιάννης Γιώργου και Ζουνίνιο που συνεχίζουν τις θεραπείες.
Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Ηρακλή Μαριτσών
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος ήταν σε επαφή με τον Ηρακλή Μαριτσών, προκειμένου να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι μέσα στο σαββατοκύριακο.
Η φιλική αναμέτρηση αναβλήθηκε, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, έπειτα από την ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναστολή όλων των αγώνων, φιλικών και επίσημων, στα τοπικά πρωταθλήματα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ