Ειδήσεις

Εορταστικές εκδηλώσεις της Λέσχης Lions Ρόδου, στα πλαίσια της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής επετείου, η Λέσχη πραγματοποίησε Ολομέλεια, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου PLAZA, στην οποία παρέστη ο Κυβερνήτης Νοτίου Ελλάδος και νήσων και μέλος της Λέσχης Ρόδου Μιχάλης Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνήτης Βορείου Ελλάδος και Κύπρου Δημήτριος Παπαδόπουλος, η προηγούμενη Πρόεδρος του Συμβουλίου Κυβερνητών Χάρις Ζαχαριάδου, ο Α’  Αντικυβερνήτης Κώστας Λυμπέρης, η Γραμματέας Μαίρη Παπαδοπούλου, ο Ταμίας Δημήτριος Παγουλάτος και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι του Θέματος και των λεσχών.

Από τον Κυβερνήτη έγινε ενημέρωση για τους στόχους και τις οδηγίες των Διεθνών Lions και από τον Πρόεδρο της Λέσχης έγινε ανάλυση των προγραμματισμένων δράσεων για την υγεία, για τους νέους, την καταπολέμηση της πείνας και για την όραση.

O Κυβερνήτης Μιχάλης Χριστοδουλίδης, με τον Πρόεδρο της Λέσχης Γιάννη Χατζημανώλη, βράβευσαν για την προσφορά τους, τα μέλη της Λέσχης Lions Ρόδου, Γεώργιο Χιωτάκη, Δημήτριο Δημητριάδη, Γιώργο Αλεξανδρίδη και Ευαγόρας Νικολάου.

Στο τέλος της Ολομέλειας, ο Κυβερνήτης πραγματοποίησε την εισδοχή στη Λέσχη, του οφθαλμίατρου Παναγιώτη Θεουλάκη.

Ακολούθησε στη συνέχεια στις 21:00, πανηγυρική συνεστίαση, συνδιοργάνωση των Λεσχών Ρόδου και Ηλιούσα Ρόδου, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου   μετά της συζύγου του, του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη και του Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ  υποστράτηγου Νικόλαου Χιονή.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε  ο Σχης εν αποστρατεία L. Ιωάννης Κόκκινος, μέλος της Λέσχης Ρόδου. Η χρήση οπτικοακουστικών μέσων της εποχής και η εξαιρετική ομιλία καθήλωσαν το ακροατήριο.

 

 

 

 

Για τη Λέσχη Lions Ρόδου,

 

Ο  Πρόεδρος της λέσχης

 

Ιωάννης  Χατζημανώλης

Ο  Γεν. Γραμματέας

 

Βασίλειος  Γιακουμάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου